Minusta

Aino Mäkelä

Olen Aino Mäkelä, unien merkitysten tutkija ja intohimoinen kirjoittaja takanani yli kymmenen vuoden kokemus. Olen syntynyt ja kasvanut Helsingissä, Suomessa, ja minulla on kandidaatin tutkinto psykologiasta Helsingin yliopistosta. Olen aina ollut kiinnostunut unista ja niiden salaisista viesteistä, joten päätin perustaa blogini ’Unessa’ vuonna 2020.

Blogini käsittelee unien merkityksiä ja niiden yhteyttä henkiseen hyvinvointiin sekä henkilökohtaiseen kasvuun. Pyrin tarjoamaan lukijoilleni tietoa ja oivalluksia unimaailmasta, ja miten he voivat hyödyntää uniaan parantaakseen elämänlaatuaan. Kirjoitan säännöllisesti unien tulkinnasta, unelmien symboliikasta ja unien vaikutuksesta mielen ja kehon terveyteen.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta, meditoinnista ja matkustamisesta. Olen myös aktiivinen jäsen useissa unentutkimuksen ja psykologian järjestöissä, joissa jaan tietämystäni ja opin uusilta kollegoilta. Toivon, että ’Unessa’-blogini auttaa sinua ymmärtämään uniasi paremmin ja löytämään niistä voimaa ja inspiraatiota elämääsi.